Mad ud af huset i København – lige til døren

Klar til bordetEnkelt, lækkert og trygt. Sådan er det at få mad fra Gourmandiet. Du skal selv kun varme maden og sætte det på bordet. Forretter og desserter er eller skal oftest portionsanrettes.

Levering Man kan selv afhente maden i Gourmandiet på Rosenvængets Allé 7A på Østerbro. Vi leverer også i hele Storkøbenhavn mandag – lørdag. Vælg/notér hvordan du vil have maden på betalingssiden.

Vin til maden Vi tilbyder vin, som er udvalgt særligt til de enkle menuer, til konkurrencedygtige priser. Gratis returnering af de vine der er til overs.

DepositumDer skal altid betales depositum på 500,- for service og kasser. Pengene returneres når det tilbageleveres.

se cateringmenuerne her

Grillarrangement

Helstegt pattegris  Skal du afholde en stor fest, reception eller fødselsdag, så tilbyder vi at komme ud og grille for dig og dine gæster.

Vi medbringer både mad, grill og en grillmester – alt du skal koncentrere dig om er dine gæster.

se hvad det koster

Catering i topklasse

Gourmandiet tilbyder catering til dit selskab i Storkøbenhavn. Her får du leveret mad og vin baseret på råvarer af højeste kvalitet og gode smage. Vi har et bredt udvalg af retter og vægter særligt de klassiske menuer højt. Mangler du nem mad til dit selskab, der samtidig opfylder dine ønsker til kvalitet, kan du derfor trygt vælge Gourmandiet som caterer. Med menuer fra os skal du kun varme maden, sætte den på bordet og nyde den sammen med dine gæster. Nemmere bliver det ikke.

Et væld af muligheder

Vi har et bredt udvalg af menuer, så du kan være sikker på at finde en sammensætning af retter, der passer til netop dit arrangement. Du kan eksempelvis få menuer med klassiske smage, skandinaviske ingredienser eller vegetariske retter. Alt efter hvad du og dine gæster har brug for, sørger vi for at levere mad, der imødekommer jeres ønsker. Dette kan også være i form af vores tapasmenuer eller desserter. Derudover tilbyder vi grillretter som helstegt pattegris, hvor en kompetent grillmester vil stå for maden hos jer.

Har du særlige ønsker?

Hos Gourmandiet ligger vores fokus på dig og dine ønsker. Derfor står vi altid til rådighed, hvis du vil bestille catering med særlige ønsker for øje, så du er sikker på at få netop den menu, som passer bedst til dit selskab og dine gæster. Mangler du god mad i hverdagen, kan du også bestille vores mad ud af huset som frokostordning i din virksomhed. Kontakt os på telefonnummeret 39 27 10 00 eller skriv til os gennem vores kontaktformular på hjemmesiden for at høre mere.