Bestilling af varer

Alle der har lyst til at sætte tænderne i gode råvarer kan handle i Gourmandiets webshop.

Som udgangspunkt afhenter du selv varerne i en af vores butikker – enten på Østerbro eller på Amager.
Levering kan ske mod betaling og efter aftale. Vi arbejder på at finde en bæredygtig leveringsform til kunder i København og på Amager.

Frokostkunder

Er du medarbejder hos en af vores frokostkunder kan du få leveret varerne på din arbejdsplads sammen med jeres frokost. Der kan opnås rabat, hvis man benytter de udleverede rabatkoder som udleveres til frokostkunder. Frokostkunde-rabatkoder må kun benyttes af medarbejdere der får frokost fra Gourmandiet på bestillingstidspunktet.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer.

Øvrige varer kan returneres inden 14 dage fra køb, såfremt emballage og produkt er ubrudt/ubrugt.
Udgifter til returporto betales af køber.
Returvarer pakkes i origalemballagen og sendes til Gourmandiet, Rosenvængets Allé 7A, 2100 København Ø. Mærk pakken med ordrenummer og eventuel kommentar.
Tilbagebetaling sker når returvarer er modtaget (skal være i hel salgbar stand).

Kursustilmeldinger kan fortrydes indtil en uge før kursusstart. Ved afmelding tilbagebetales pengene ved oplysning af reg. og kontonummer. Fortrydes kursustilmelding efter fristen tilbagebetales ikke. Dog kan det aftales at beløbet kan bruges til andre varer eller et andet kursus på et senere tidspunkt.  

Reklamationer

Der er i øvrigt 2 års reklamationsfrist (ikke omfattet fødevarer og gavekort).

Reklamationer på fødevarer skal ske direkte til slagterbutikken på 3927 1000, så snart fejlen/manglen opdages. Varen erstattes efter aftale.

Gavekort

Gavekort er gyldig i 3 år.
Gavekort på specifikke oplevelser (f.eks slagterkursus) kan ombyttes til almindeligt/elektronisk gavekort.

Afmelding af f.eks. kursus på en bestemt dato pga. f.eks. sygdom, skal ske senest dagen for afholdelse, for at opnå godtgørelse herfor. Ved udeblivelse til specifikt arrangement (kursus) uden afmelding, refunderes eller erstattes beløbet ikke.

Fortryder du købet af et gavekort skal du inden for 14 dage kontakte os på info@gourmandiet.dk og meddele at du ønsker at fortryde dit køb.
Har du fået tilsendt et fysisk gavekort, kan du sende det til Gourmandiet, Rosenvængets Allé 7a, 2100København Ø.
Husk at skrive dit navn og ordrenummer på.
Kun værdien af gavekortet tilbagebetales. Udgifter i forbindelse med forsendelse og returnering dækkes af kunden. Beløbet tilbagebetales inden for 14 dage efter modtagelse af gavekortet.

Gavekort kan kun tilbagebetales til køberen af gavekortet – ikke modtageren.
Modtageren kan benytte gavekortet både i Gourmandiets webshop, i slagteren på Rosenvængets Allé, i butikken på Kongelundsvej 36 (åbner sensommeren 2018) samt til selskaber i Gourmandiets Jagtstue, Rosenvængets Allé 11, 2100 København Ø.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Betaling

Betaling sker med Visa, Dankort eller Mastercard. Pengene trækkes først når varen afsendes.
Ved kursus trækkes pengene ved bestilling – altså forudbetales beløbet.

Alle priser i webshoppen er DKK inkl. moms.
B2B priser er oplyst excl. moms.

Depositum

Ved køb af catering trækkes der automatisk et depositum på 500,- som returneres når kasser og service tilbageleveres i hel og rengjort stand. Tilbagebetalingen kan ske kontant i butikken (på afleveringsstedet) eller ved automatisk overførsel.

Fortrolighedspolitik

Gourmandiet forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Gourmandiet vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Gourmandiet vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Kontakt

Gourmandiet A/S
Rosenvængets Allé 7A
2100 København Ø
Tel. 39 27100
CVR nr. 29842779
Ved spørgsmål og problemer kontakt os via e-mail info@gourmandiet.dk