Bestilling af varer

Alle der har lyst til at sætte tænderne i gode råvarer kan handle i Gourmandiets webshop.

Som udgangspunkt afhenter du selv varerne i vores butik på Østerbro. Levering kan aftales.

Frokostkunder

Er du medarbejder hos en af vores frokostkunder kan du få leveret varerne på din arbejdsplads sammen med jeres frokost. Der kan opnås rabat, hvis man benytter de udleverede rabatkoder som udleveres til frokostkunder. Frokostkunde-rabatkoder må kun benyttes af medarbejdere der får frokost fra Gourmandiet på bestillingstidspunktet.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer.

Øvrige varer kan returneres inden 14 dage fra køb, såfremt emballage og produkt er ubrudt/ubrugt. Dette gælder ikke udsalgsvarer.
Udgifter til returporto betales af køber.
Returvarer pakkes i originalemballagen og sendes til Gourmandiet, Rosenvængets Allé 7A, 2100 København Ø. Mærk pakken med ordrenummer og eventuel kommentar.
Tilbagebetaling sker når returvarer er modtaget (skal være i hel salgbar stand).

Aflysning/annullering af ordrer

Jule/nytårsvarer
Aflysning af jule- og nytårsordrer kan kun ske indtil 5 dage før leveringsdato, da alle varer hertil er bestilt hjem særligt til ordrerne.
Vi tilbyder at opbevare maden/varerne indtil et ønsket tidspunkt, først i den nye år. Alternativt er man velkommen til at donere varerne til velgørenhed eller lignende, man skal blot selv stå for koordineringen heraf.

Catering
Aflysning af catering-ordrer kan kun ske indtil 3 dage før afholdelse, uden beregning.
Afbestilles 2 dage før, betales 50% af den samlede bestilling. Afbestilles dagen før, eller på dagen, forholder vi os ret til at hæve alle pengene for ordren. Man er velkommen til at donere maden til velgørenhed eller lignende, man skal blot selv stå for koordineringen heraf.

Reklamationer

Der er i øvrigt 2 års reklamationsfrist (ikke omfattet fødevarer og gavekort).

Reklamationer på fødevarer skal ske direkte til slagterbutikken på 3927 1000, så snart fejlen/manglen opdages. Varen erstattes efter aftale.

Gavekort

Gavekort er gyldig i 3 år.
Gavekort på specifikke oplevelser (f.eks slagterkursus) kan ombyttes til almindeligt/elektronisk gavekort.

Fortryder du købet af et gavekort skal du inden for 14 dage kontakte os på info@gourmandiet.dk og meddele at du ønsker at fortryde dit køb.
Har du fået tilsendt et fysisk gavekort, kan du sende det til Gourmandiet, Rosenvængets Allé 7a, 2100København Ø.
Husk at skrive dit navn og ordrenummer på.
Kun værdien af gavekortet tilbagebetales. Udgifter i forbindelse med forsendelse og returnering dækkes af kunden. Beløbet tilbagebetales inden for 14 dage efter modtagelse af gavekortet.

Gavekort kan kun tilbagebetales til køberen af gavekortet – ikke modtageren.
Modtageren kan benytte gavekortet både i Gourmandiets webshop, i slagteren på Rosenvængets Allé og til catering.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Betaling

Betaling sker med MobilePay, Visa, Dankort eller Mastercard. Pengene trækkes først når varen afsendes.
Alle priser i webshoppen er DKK inkl. moms.
B2B priser er oplyst excl. moms.

Depositum

Ved køb af catering trækkes der automatisk et depositum på 500,- som returneres når kasser og service tilbageleveres i hel og rengjort stand. Tilbagebetalingen kan ske kontant i butikken (på afleveringsstedet) eller ved automatisk overførsel. Hvis man ønsker at få afhentes service, tilbagebetales 400,- (de resterende 100,- dækker udgifter til bil/chauffør).

Fortrolighedspolitik

Gourmandiet forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Gourmandiet vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Gourmandiet vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Kontakt

Gourmandiet A/S
Rosenvængets Allé 7A
2100 København Ø
Tel. 39 27100
CVR nr. 29842779
Ved spørgsmål og problemer kontakt os via e-mail info@gourmandiet.dk