SUND OG VARIERET frokostordning

Lad os klare ’madpakken’
Gennem en årrække har Gourmandiet leveret frokost til mange virksomheder i København, Amager og omegn og vi har opbygget en stor viden om hvad der gør en god frokost for de fleste.
Gourmandiet kan derfor levere et stort og varieret udvalg med gode råvarer, lækkert pålæg, samt sunde og spændene salater.

Det får man
Lun ret med tilbehør
2 til 3 lækre færdigblandede og fyldige salater
2 til 3 slags pålæg
Kage en gang om ugen (torsdag eller fredag)

Priser fra 49,-
Min. 10 personer.

Udfyld formalaren nederst på siden, så kontakter vi dig.

Frokostordning København

Særlige hensynVi leverer vegetariske retter og retter hvor vi tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder vi også her et stort udvalg.

MødeforplejningTil møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder vi alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspildVi har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Gode priser til medarbejderneDa Gourmandiet har en lækker butik på Østerbro med kød, takeaway og catering så vi har mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere noget ekstraordinært.
Gode priser på lækker mad til hverdag og fest.

Forkæl dine ansatte med en lækker frokostordning

Frokosten er ofte det daglige samlingspunkt for dig og dine medarbejdere. For at gøre det ekstra hyggeligt, kan det være en god ide at bestille en frokostordning med mad udefra. Her slipper I for at bruge tid på forberedelse af mad, og I kan blot nyde de varierede og lækre måltider. Hos Gourmandiet tilbyder vi frokostordninger med retter baseret på kvalitetsfyldte råvarer, der er tilberedt med passion og jeres ønsker for øje. Vi har et bredt udvalg, så I kan være sikre på at få den frokost, der passer til jer.

Inspirerende og nærende retter

Vores frokostordninger er lavet med fokus på at inspirere jer til at udforske jeres egne køkkener derhjemme. Vi er desuden overbevist om, at nærende frokost giver glade og veloplagte medarbejdere, der er klar til dagens sidste arbejde. Derudover bidrager en frokostordning til sammenhold og god stemning på arbejdspladsen, så I opretholder en hyggelig atmosfære i hverdagen. Foruden gode grøntsager og øvrige råvarer, leverer Gourmandiet frokost med kød fra vores egen slagter.

Skræddersy jeres frokostordning efter behov

For at kunne bestille en frokostordning hos os, skal I være mindst 10 personer. Derudover har I altid mulighed for at komme med specifikke ønsker til både de enkelte retter samt den samlede frokostløsning, således at I kan få det hele skræddersyet efter jeres behov. Vi sørger for at levere maden til den tid, der passer jer bedst og stille den op, så I kun skal tænke på at slappe af i jeres pause. Kontakt os på telefonnummeret 39 27 10 00 for at høre mere om, hvilken frokostordning I kan få.

Gratis prøvefrokost

Prøv vores frokost i en uge og få den ene dag gratis.
Det giver jer mulighed for at få et samlet indtryk af vores frokost.

Eller ring til Peter vedrørende frokostordning:
2176 4377 eller 3927 1000.