SUND OG VARIERET frokostordning

Lad os klare ’madpakken’
Gennem en årrække har Gourmandiet leveret frokost til mange virksomheder i København, Amager og omegn og vi har opbygget en stor viden om hvad der gør en god frokost for de fleste.
Gourmandiet kan derfor levere et stort og varieret udvalg med gode råvarer, lækkert pålæg, samt sunde og spændene salater.

Det får man
Lun ret med tilbehør
2 til 3 lækre færdigblandede og fyldige salater
2 til 3 slags pålæg
Kage en gang om ugen (torsdag eller fredag)

Ring eller skriv for priser og menuer.

 

Særlige hensynVi leverer vegetariske retter og retter hvor vi tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder vi også her et stort udvalg.

MødeforplejningTil møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder vi alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspildVi har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Gode priser til medarbejderneDa Gourmandiet har en lækker butik på Østerbro med kød, takeaway og catering så vi har mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere noget ekstraordinært.
Gode priser på lækker mad til hverdag og fest.

Gratis prøvefrokost

Prøv vores frokost i en uge og få den ene dag gratis.
Det giver jer mulighed for at få et samlet indtryk af vores frokost.

Eller ring til Peter vedrørende frokostordning:
2176 4377 eller 3927 1000.