SUND OG VARIERET frokostordning

Lad os klare ’madpakken’
Gennem en årrække har Gourmandiet leveret frokost til mange virksomheder i København og omegn og vi har opbygget en stor viden om hvad der gør en god frokost for de fleste.
Gourmandiet kan derfor levere et stort og varieret udvalg med gode råvarer, lækkert pålæg, samt sunde og spændene salater.

Det får man
Lun ret med tilbehør
2 til 3 lækre færdigblandede og fyldige salater
2 til 3 slags pålæg
Kage en gang om ugen (torsdag eller fredag)

Priser fra 56,- ekskl. Moms

 

Særlige hensynVi leverer vegetariske retter og retter hvor vi tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder vi også her et stort udvalg.

MødeforplejningTil møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder vi alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspildVi har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Gode priser til medarbejderneDa Gourmandiet har to lækre butikker med kød, takeaway og catering, samt et hyggeligt selskabslokale, har vi mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere noget ekstraordinært.
Gode priser på lækker mad til hverdag og fest.

Gratis prøvefrokost

Prøv vores frokost i en uge og få den ene dag gratis.
Det giver jer mulighed for at få et samlet indtryk af vores frokost.

Eller ring til Steffen eller Birgitte vedrørende frokostordning:
2722 4903 eller 2929 1771