Fra slagter til madunivers

Slagter Peter Steen slog dørene op for en anderledes slagterforretning i sommeren ‘07. Anderledes fordi der ikke kun var lagt vægt på hvilket kød der var i disken, men også hvilken oplevelse man får når man kommer for at handle – et univers, hvor man blev inspireret til til at smage og eksperimentere.
Siden åbningen har Gourmandiet udviklet sig til en omfattende fødevarevirksomhed med både catering, frokostordning, egenproduktion af pølser, færdigretter, samt selskabslokale og pølsevogn. Indtil for nylig var der også en velbesøgt lille bøfrestaurant i forbindelse med slagterforretningen. I disse lokaler er det nu muligt at spise et stykke smørrebrød eller en sandwich og samtidig studere udvalget af gode ting til køkkenet.

Nyt PÅ AMAGER

I foråret 2018 rykkede vi vores produktionskøkken til Amager.
Det gør det muligt for os at tilbyde afhentning af kød og catering her. Bestillinger via web-shoppen kan afhentes Kongelundsvej i hverdagene mellem 9 og 15 eller efter aftale.

 

Slagter Peter hos Gourmandiet

Der er kvalitet bag god smag

God smag kan ikke kun fremelskes i et køkken. Ordentlige og friske råvarer med god smag og struktur er en forudsætning for et godt resultat. I Gourmandiet mener vi godt at man kan smage om det kød vi sælger stammer fra dyr der har levet et stressfrit liv og har ædt naturlig føde.
Og så er det ikke nok at dyrene har haft en godt liv. Opbevaring, udskæring og behandling af kødet skal gennem fagkyndige hænder for at give en optimal spiseoplevelse.
Gourmandiet ønsker at gøre en forskel og styrke det gamle håndværk med moral og etik i højsædet!

Anerkendelse i ind- og udland

Året efter åbningen i 2007 modtog Gourmandiet Børsens Fødevarepris, samt byens bedste nyåbnede butik.
I 2011 blev Gourmandiet hædret af Landbrug & Fødevarer med Slagterprisen, for sit engagement og for at gå foran og gøre en forskel for slagterbranchen.
I 2015 blev Gourmandiet fremhævet som en af de 5 ypperste slagterforretninger i verden af Wall Street Journal.

Velkommen til en verden fuld af smag!