Hold din fest i Gourmandiet

I det gamle Telefonhus i Rosenvængets Allé har vi et hyggeligt selskabslokale, som bliver brugt til alt fra møder og receptioner til fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Jagtstuen, som vi kalder det, har plads til 60 personer er holdt i fine nuancer og har jagttrofæer på væggene. Hvad koster det Man skal minimum være 30 personer til fuld pris (der er 50% rabat på menuer til børn under 10, hvis de spiser det samme som de voksne). Minimumsprisen for et arrangement er 15.000. Det er kun muligt at leje lokalet hvis man køber maden hos os. Når du bestiller din menu er det derfor inkl. leje af lokale og betjening i 6 timer (4 timer ved brunch). Hertil kommer udgifter til blomster og drikkevarer m.m. Fremvisning Du er velkommen til at komme og se lokalerne og få en snak om muligheder i forhold til netop dit arrangement. Send en besked via vores formular her.

Menuer

Fransk grisefest – hele små pattegrise med rustikt tilbehør
Buffet Lille farseret pattegris med masser af urter – serveres hel på fad. Sauce a la Gourmandiet Cassoulet på and eller kylling, med bønner, rosmarin og kartofler Ratatouille Hele bagte rødløg m. smør, timian og sydesalt fra Læsø Ristede svampe med ærter og timian Grøn salat med gedeost, tørrede tranebær og valnødder Friskbagt brød og rørt smør med urter. Dessert Bagt frugt med vaniljeis 425,- pr. person
Vildtmenu – det bedste danske vildt
Forretter Carpaccio af råvildt med salat af svampe, tyttebær og røgede hasselnødder Let kartoffelsuppe med confit af røget vagtellår og ristede kastanjer Hovedret Krondyrmørbrad barderet med Gourmandiets krydrede gourmetbacon Små ovnbagte kartofler eller Pommes Anna Sauce (vælg mellem vindruesauce, portvinssauce og svampesauce) Kompot (vælg mellem æblekompot, blommekompot eller dadelpuré) Stegte grøntsager med persille, timian og ristede kantareller Ost 3 danske oste med crackers og syltede figner Dessert Blommetærte med rørt vaniljeis og kandiserede mandler 5 retter 595,- pr. person
Buffet med masser af grønt – langtidsstegt skinke på ben med svær
Buffet med masser af grønt Hel langtidsstegt skinke med ben og sprøde svær eller Helstegte økologiske unghaner Sauce a la Gourmandiet Friskbagt brød og rørt smør med urter 5 gode salater til: Forår/sommer Melonsalat med chili, kokosmælk og lime Salat af babyspinat, fuldkornspasta, basilikum, ristede kapers i balsamicoglace – med drys af Vesterhavsost og Jambon Crü. Spidskålsalat a la Gourmandiet Tomatsalat med mozzarella, basilikum og oliven Hvedekernesalat med urter, citronskal, dadler og saltmandler Sensommer/efterår Broccolisalat med bacon, æbler og tranebær Salat med grønne bønner, soltørret tomat, krydderurter og croutoner Svampe stegt i okseglace med ærter Bagt rødbede med gedeost, peberrod og timian Hjertesalat med gedeost, croutoner og æble Vinter Salat af grønkål, tranebær og feta Salat af bagt pastinak og persillerod Rødkålssalat med valnød og appelsin Bagte auberginer med cherrytomater (kold) Rødebedesalat med persille, mynte og drænet yoghurt Dessert Vaniljeparfait med bærpuré og tuille 370,- pr. person
Klassisk buffet – lidt af det hele, meget af det gode
Forret Laks med parmesan, olivenpesto og citronolivenolie. Melon m. Parmaskinke Buffet Braiseret nakkefilét – urtemarineret m. sauce a la Gourmandiet. Rosastegt højreb af ungdyr m. pebersauce. Bagte kartofler m. salvie og citronskal. Bønnesalat m. sesam og saltmandler. Grøn salat m. æbler, vendt med valnødder og mandler i balsamicosirup. Dessert Chokoladefondant m. vaniljeis og bærpuré. 570,- pr. person
Jægerfrokost – kold frokostbuffet med sild, ål, tatar og ost
Sildeanretning Tøndemodnet sild med rå løg og dild · Gourmandiets marinerede sild med hakket rødløg, creme fraiche, kapers og dild · Karrysild med æbler, rå løg, æg og karse Røget ål med røræg og sennepsmarinerede kartofler Rørt tatar med okseglace og ristet rugbrød Små æggekager med stegt flæsk Krondyrpaté med hjemmelavet surt Brød og smør Osteanretning 3 slags ost med masser af smag Mandler og valnødder i balsamicosirup, samt crackers Kaffe, te og fyldt chokolade 380,- pr. person (4 timer)
Lille jægerfrokost – med sild og gule ærter!
Sildeanretning  Tøndemodnet sild med rå løg og dild · Gourmandiets marinerede sild med hakket rødløg, creme fraiche, kapers og dild · Karrysild med æbler, rå løg, æg og karse Varm ret Gule ærter med flæsk og slagtermesterens pølser Eller Cassoulet med gråand, hvide bønner, svampe, perleløg, tyttebær og kartoffel Brød og smør Indbagte æbler med estragonsukker og vaniljeis Kaffe, te og fyldt chokolade 320,- pr. person (4 timer)
Konfirmationsbuffet – lækker buffet med lagkage…
Ovnbagt laks med smørsauteret spinat. Serveret med fûme af pighvar og gulerodspuré, toppet med friske krydderurter Hel langtidsstegt skinke med ben og sprøde svær Sauce a la Gourmandiet Spidskålsalat a la Gourmandiet Forårsblade med bagte cherrytomater, pinjekerner og gratinerede rugflager Bønnesalat m. sesam og saltmandler Pommes Anna med gulerod og rosmarin Friskbagt brød og smør rørt med urter. Klassisk lagkage 425,- pr. person
Brunchbuffet – lun, frisk og lækker
Skyr m. hyldeblomst og hjemmelavet müesli Friskskåret frugt Amerikanske pandekager med ahornsirup Laks m. blinis og peberrodscreme Tortilla m. kartoffel og Jambon Crü Brunchpølser m. ramsløg og Gourmandiets krydrede luksusbacon 2 slags af Gourmandiets bedste spegepølser 3 slags ost Friskbagt brød og smør Kaffe og te 315,- pr. person (4 timer)
Receptionsmenu – canapéer eller charcuteri
Canapéer eller Charcuterieplanke Priser efter aftale.
Bryllupsmenu – efter jeres ønsker og drømme…
Bryllupsmenuer laves efter ønskes i samarbejde med Gourmandiets kokke.