Hold din fest i Gourmandiet

I det gamle Telefonhus i Rosenvængets Allé har vi et hyggeligt selskabslokale, som bliver brugt til alt fra møder og receptioner til fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Jagtstuen, som vi kalder det, har plads til 60 personer er holdt i fine nuancer og har jagttrofæer på væggene.

Hvad koster det Man skal minimum være 30 personer til fuld pris (der er 50% rabat på menuer til børn under 10, hvis de spiser det samme som de voksne).

Det er kun muligt at leje lokalet hvis man køber maden hos os. Når du bestiller din menu er det derfor inkl. leje af lokale og betjening i 6 timer (4 timer ved brunch). Hertil kommer udgifter til blomster og drikkevarer m.m.

Fremvisning Du er velkommen til at komme og se lokalerne og få en snak om muligheder i forhold til netop dit arrangement. Send en besked via vores formular her.

Menuer

Fransk grisefest – hele små pattegrise med rustikt tilbehør

Buffet
Lille farseret pattegris med masser af urter – serveres hel på fad.
Sauce a la Gourmandiet
Cassoulet på and eller kylling, med bønner, rosmarin og kartofler
Ratatouille
Hele bagte rødløg m. smør, timian og sydesalt fra Læsø Ristede svampe med ærter og timian
Grøn salat med gedeost, tørrede tranebær og valnødder Friskbagt brød og rørt smør med urter.
Dessert
Bagt frugt med vaniljeis
425,- pr. person

Vildtmenu – det bedste danske vildt

Forretter
Carpaccio af råvildt med salat af svampe, tyttebær og røgede hasselnødder
Let kartoffelsuppe med confit af røget vagtellår og ristede kastanjer
Hovedret
Krondyrmørbrad barderet med Gourmandiets krydrede gourmetbacon
Små ovnbagte kartofler eller Pommes Anna
Sauce (vælg mellem vindruesauce, portvinssauce og svampesauce)
Kompot (vælg mellem æblekompot, blommekompot eller dadelpuré)
Stegte grøntsager med persille, timian og ristede kantareller
Ost
3 danske oste med crackers og syltede figner
Dessert
Blommetærte med rørt vaniljeis og kandiserede mandler

5 retter 595,- pr. person

Buffet med masser af grønt – langtidsstegt skinke på ben med svær

Buffet med masser af grønt
Hel langtidsstegt skinke med ben og sprøde svær
eller
Helstegte økologiske unghaner
Sauce a la Gourmandiet
Friskbagt brød og rørt smør med urter
5 gode salater til:

Forår/sommer
Melonsalat med chili, kokosmælk og lime
Salat af babyspinat, fuldkornspasta, basilikum,
ristede kapers i balsamicoglace – med drys af Vesterhavsost og Jambon Crü.
Spidskålsalat a la Gourmandiet
Tomatsalat med mozzarella, basilikum og oliven
Hvedekernesalat med urter, citronskal, dadler og saltmandler

Sensommer/efterår
Broccolisalat med bacon, æbler og tranebær
Salat med grønne bønner, soltørret tomat, krydderurter og croutoner
Svampe stegt i okseglace med ærter
Bagt rødbede med gedeost, peberrod og timian
Hjertesalat med gedeost, croutoner og æble

Vinter
Salat af grønkål, tranebær og feta
Salat af bagt pastinak og persillerod
Rødkålssalat med valnød og appelsin
Bagte auberginer med cherrytomater (kold)
Rødebedesalat med persille, mynte og drænet yoghurt

Dessert
Vaniljeparfait med bærpuré og tuille
370,- pr. person

Klassisk buffet – lidt af det hele, meget af det gode

Forret
Laks med parmesan, olivenpesto og citronolivenolie. Melon m. Parmaskinke
Buffet
Braiseret nakkefilét – urtemarineret m. sauce a la Gourmandiet.
Rosastegt højreb af ungdyr m. pebersauce.
Bagte kartofler m. salvie og citronskal.
Bønnesalat m. sesam og saltmandler.
Grøn salat m. æbler, vendt med valnødder og mandler i balsamicosirup.
Dessert
Chokoladefondant m. vaniljeis og bærpuré.
570,- pr. person

Jægerfrokost – kold frokostbuffet med sild, ål, tatar og ost

Sildeanretning
Tøndemodnet sild med rå løg og dild ·
Gourmandiets marinerede sild med hakket rødløg, creme fraiche, kapers og dild ·
Karrysild med æbler, rå løg, æg og karse
Røget ål med røræg og sennepsmarinerede kartofler Rørt tatar med okseglace og ristet rugbrød
Små æggekager med stegt flæsk
Krondyrpaté med hjemmelavet surt
Brød og smør
Osteanretning
3 slags ost med masser af smag
Mandler og valnødder i balsamicosirup, samt crackers
Kaffe, te og fyldt chokolade
380,- pr. person (4 timer)

Lille jægerfrokost – med sild og gule ærter!

Sildeanretning 
Tøndemodnet sild med rå løg og dild ·
Gourmandiets marinerede sild med hakket rødløg, creme fraiche, kapers og dild ·
Karrysild med æbler, rå løg, æg og karse
Varm ret
Gule ærter med flæsk og slagtermesterens pølser
Eller
Cassoulet med gråand, hvide bønner, svampe, perleløg, tyttebær og kartoffel
Brød og smør
Indbagte æbler med estragonsukker og vaniljeis
Kaffe, te og fyldt chokolade
320,- pr. person
(4 timer)

Konfirmationsbuffet – lækker buffet med lagkage…

Ovnbagt laks med smørsauteret spinat.
Serveret med fûme af pighvar og gulerodspuré, toppet med friske krydderurter
Hel langtidsstegt skinke med ben og sprøde svær
Sauce a la Gourmandiet
Spidskålsalat a la Gourmandiet
Forårsblade med bagte cherrytomater, pinjekerner og gratinerede rugflager
Bønnesalat m. sesam og saltmandler
Pommes Anna med gulerod og rosmarin
Friskbagt brød og smør rørt med urter.
Klassisk lagkage
425,- pr. person

Brunchbuffet – lun, frisk og lækker

Skyr m. hyldeblomst og hjemmelavet müesli
Friskskåret frugt
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Laks m. blinis og peberrodscreme
Tortilla m. kartoffel og Jambon Crü
Brunchpølser m. ramsløg og Gourmandiets krydrede luksusbacon
2 slags af Gourmandiets bedste spegepølser
3 slags ost
Friskbagt brød og smør
Te fra Perch’s og stempelkaffe fra Kontra Coffee
315,- pr. person (4 timer)

Receptionsmenu – canapéer eller charcuteri

Canapéer eller Charcuterieplanke
Priser efter aftale.

Bryllupsmenu – efter jeres ønsker og drømme…

Bryllupsmenuer laves efter ønskes i samarbejde med Gourmandiets kokke.

Koncerter & fodbold i Parken

Når der afholdes koncerter og store fodboldkampe i Parken åbner vi op i Jagtstuen for større og mindre grupper ved forudbestilling.

Parken menu
3 retter 550,- pr. person

Chorizo, Jambon Crü, saltmandler, surt og hjemmebagt brød

Helstegt økologisk oksehøjreb m. dagens sauce, ovnbagte kartofler m. rødløg og timian, samt dagens salat

Dagens dessert

Vi modtager grupper på max 60 personer.
Bestil plads til større eller mindre grupper via mail til info@gourmandiet.dk