Faste tilbud i butikken

Tirsdag og onsdag Hakket økologisk oksekød, hakket økologisk svinekød, hjemmelavet medister, økologisk nakkefilét 109,- pr. kg. (normalpris 140-160,- pr. kg.) Torsdag Spareribs 109,- pr.kg. (normalpris 140,- pr.kg.) 2 pk. grillpølser til 109,- (normalpris 125 – 160,-) Fredag Friskhakket økologisk tatar 180,- pr.kg. (normalpris 320,-/pr.kg.)

Kødpakker

Pakket til fryseren Vi laver færdige kødpakker i forskellige størrelser og med forskelligt indhold. Der er flere slags kød i pakkerne. Til hverdag og weekend. Kødet er pakket i poser med etiketter på, så det man ikke skal bruge med det samme kan fryses. Alt kødet er fersk og har ikke været frosset. Bestil et par dage før Pakkerne skal forudbestilles og afhentes i butikken – også på Kongelundsvej 36 På Amager. Køber du en kødpakke sparer du 10-25% i forhold til normalprisen. Bestil en kødpakke

Slagterkurser

Bliv klogere på kødPeter afholder vi slagterkurser i kød og pølsemageri for virksomheder. På kurserne får man et indblik i kødtyper, opdræt og modningsprocedurer samt værktøjer og forskellige udskæringer. Kurserne begynder altid med en introduktion i butikken med aperitif og kødsnacks. Selve kurset foregår i Gourmandiets jagtstue hvor I får lov til at få fingrene i kødet. Middag inkluderet Aftenen slutter af med en fælles middag med lækkert tilbehør og alle deltagere får selvfølgelig en goodiebag med hjem med smagsprøver og et diplom. Pris Et kursus varer ca. 4 timer og koster 1200 kr. pr. deltager. Minimum 20 deltagere.
bestil plads på et kursus